Dobra wiadomość dla kierowców jeżdżących A4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Sigma_74, nie ma za co przepraszać :wink:

Maicroft, wymiana anteny od radia też nie wchodzi w gre, już raz wymieniałem ją żeby spojler nie zawadzał i chciał bym żeby pozostało tak jak jest. widziałem już parę combiaków które antenkę miały przymocowaną do dolnej części klapy i myślę o czymś takim tylko nie wiem jak to wyjdzie w praktyce.
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Kierowcy nie zapłacą za jazdę odcinkiem z Katowic do Wrocławia - wynika z planów GDDKiA - podaje "Gazeta Wyborcza".

A4 to najdłuższa autostrada w Polsce. Jednym autostradowym szlakiem można teraz przejechać 384 km z Krakowa do Krzywej za Wrocławiem. Za dwa lata powinien być ukończony kolejny jej odcinek, który doprowadzi autostradę do granicy z Niemcami w Zgorzelcu - dodaje gazeta.

A najważniejsze dla polskich kierowców, że na tej drodze jeszcze długo opłaty od samochodów osobowych będą pobierane tylko na króciutkim odcinku 61 km między Krakowem a Katowicami. Z informacji uzyskanych przez gazetę w biurze prasowym Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad wynika bowiem, że pobór opłat na autostradzie z Katowic do Wrocławia powinien się zacząć dopiero w 2010 roku.
    [onet.pl - link] by paf
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...